', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'personal'}); ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); ga('oneclick.send', 'pageview');
Let spinatsalat...

Spinat-tomat-appetizer

Godaften 🙂

Så sker der endelig lidt på bloggen igen. Jeg er i fuld sving med en masse nyt og derfor har der ikke just været meget tid eller overskud til en gang blog 🙂

Men her kommer en superlækker & topsund appetizer/suppe/forret – kært barn har mange navne!

Navneforvirringen skyldes, at jeg måtte spise den delvist med ske, delvist med gaffel!

Til 1 portion:
110 gram frisk spinat (ca 1 håndfuld)
5 cherrytomater
3 fed hvidløg
10 gram parmesanost – groft skåret/hakket
Salt, peber og chiliolie (alternativt olie + chili 😉 )

Varm en sliplet pande op med lidt olie på. Hak hvidløget groft og lad det stege. Vask tomater, halvér eller skær i kvarte. Smid på panden når hvidløget er brunet – jeg stegte ved forholdvis høj varme så hvidløget bliver en anelse sprødt 🙂 Tilsæt tomaterne. Lad dem stege et par minutter. Salt, peber og evt. chili tilsættes.
Læg et par friske spinatblade i bunden af den skål, du vil servere i. Tilsæt resten af spinaten på panden og lad stege/simre i et par minutter. Både spinaten og tomaterne afgiver en del væske.
Hæld blandingen fra panden over den friske spinat-bund og tilsæt parmesan ovenpå 🙂

20130821_183324

 

Mmh… Hver portion indeholder kun 130 kalorier og smager fantastisk!

20130821_183331🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let spinatsalat...