', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'personal'}); ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); ga('oneclick.send', 'pageview');
Rejer i chili-fløde-spinat sauce med squashghetti

Den lækreste burger med fritter (LCHF)

Godaften 🙂

Følgende opskrift er ikke rocketscience, men til gengæld perfekt sammensætning af velkendte varer og med enkelte nye twists 🙂
Og desuden meget herre-venlig på trods af, at den er dietsafe og LCHF ;-)

Burger med oopsies + bønnefritter + skyrdip

To personer

4 oopsies – opskrift HER
2 hakkebøffer
4 skiver sprødstegt bacon
Iceberg, tomater, rødløg, agurk og hvad man ellers vil ha’ i sin burger 🙂
Evt. ost i skiver
Dip
2 spsk skyr
1 lille spsk mayo
Salt
Citronsaft
0.5 tsk wasabi-paste
Krydderier efter smag – fx paprika, spidskommen el.lign.
Bønnefritter
300 gram frosne bønner (hvad der svarer til en bageplade uden at ligge i for mange lag 🙂 )
Salt
Olie – gerne med smag, fx chiliolie

Bag oopsies og lad dem eventuelt køle ned. Kan sagtens laves dagen forinden…
Varm ovnen op til 230 grader. Læg de frosne bønner på rist med bagepapir under og dryp olie og drys salt over. Smid i ovnen i 20-25 minutter til de er nogenlunde sprøde – de må gerne blive mørke!

Steg baconstrimler og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, så det værste ‘dryp-fedt’ suges… Form og steg hakkebøffernepå panden fra baconen – så slipper du for at bruge yderligere fedtstof. Skær imens grøntsagerne – agurk, løg og tomat i skiver. Iceberg i hele blade.
Når hakkebøfferne er vendt og næsten færdige, lægges ost på i en skive. Lad bøffen stege 1-2 minutter mere, indtil osten er blød.

Rør skyrdippen med mayo og citronsaft, wasabi og krydderier.

Anret og server!

foto 2(9)

Her serveret med lidt ekstra grønt on the side 🙂

GOD APPETIT!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejer i chili-fløde-spinat sauce med squashghetti