', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'personal'}); ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); ga('oneclick.send', 'pageview');
Lækreste salat! (LCHF og mejerifri)

Hvidkåls-spinat……

… deller?

Godmorgen 🙂

Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil kalde de hersens lækre og sunde grøntsags-deller… Men de er hvertfald lækre og kan sagtens gøre det ud for både kødet eller tilbehøret til et måltid 🙂

Jeg fik ikke lige købt ind den anden dag, men havde både hvidkål, æg, spinat og lidt af the usual i køleskabet og det blev til de her lækre ‘deller’…

IMG_2653

6-8 stykker, 1-2 personer afhængigt af tilbehør
En god håndfuld spinat
Ca. 150-200 gram hvidkål
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 æg
Spidskommen, salt, chili og lidt olie

Tænd ovnen på 220 grader. Kom alle ingredienser, pånær æg, i en minihakker/foodprocessor og kværn godt til en jævn masse. Tag kniven ud og kom ægget i og rør med ske eller gaffel..

‘Klat’ blandingen ud på en rist med bagepapir på og smid i ovnen i 15 minutter på 220 grader og dernæst 10 min. på 200 grader…

IMG_2651

De er færdige, når de er blevet brune i kanten.. De må gerne blive mørkebrune 🙂

Jeg serverede mine til en grøn salat og en klat mayo 🙂

TIP: disse ‘deller’ ville sagtens kunne laves på andre grove grøntsager som fx. broccoli, spidskål el.lign. 🙂 Og desuden sagtens tilsættes andre grøntsager også…

2

  • Louise

    Det ser lækkert ud. Kan man bruge frossen spinat eller skal det være frisk spinat?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SlimFood

      Du kan sagtens bruge frossen. Jeg vil dog anbefale, at du optøer det først og lader væden dryppe af. Evt dræne det. Ellers vil blandingen blive for våd og dermed ikke sammenhængende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækreste salat! (LCHF og mejerifri)