', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview'); Sprød og cremet dessert (LCHF) – Slim Food
Svinemørbrad med kokos i wok (LCHF)

Sprød og cremet dessert (LCHF)

Godeftermiddag 🙂

Et af de sjældne indlæg – nemlig en dessert!

Jeg har haft et rimelig vildt kokos-flip de sidste par uger og i går lavede jeg en lækker kokoscreme med lakrids og sprøde kerner!

foto 1(10)

1 person
1 spsk af: græskarkerner, solsikkekerner og kokosmel
1 spsk fløde
2 spsk skyr (alternativt lidt mere fløde og så 1 spsk græsk yoghurt 10% hvis du er striks LCHF)
1 spsk kokosmælk
1 lille tsk rålakridspulver
Pynt:
1 tsk kokosmel
0.5 tsk rålakridspulver

Varm en pande op og tilsæt kerner + kokosmel. Lad det brune og vend panden undervejs… Lad køle af.

Pisk fløden let stiv og tilsæt skyr, lakrids og kokosmælk og pisk yderligere til en lidt mere fast creme – dog ikke helt stiv!

Anret i glas med kerner – creme – kerner – creme osv…

Pynt med lakridspulver og kokosmel….

foto 2(11)

Det er klart min nye favorit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad med kokos i wok (LCHF)