', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'personal'}); ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); ga('oneclick.send', 'pageview');
Hvidkåls-spinat......

Grillmenu #2

Godmorgen 🙂

Som lovet, dog lidt forsinket, kommer her andet bud på en lækker sommergrill-menu 🙂

Menuen bød på:
Entrecôtes
Grillede asparges
Bagte tomater
Mynte/purløg dip
Grøn salat
Honning/abrikos-likør vanilleis med ristet kokos
Og nårh ja – rødvin 😉

foto 1(16)

3 personer
3 bøffer – eller andet kød
1 bdt. grønne asparges
Salat – agurk – tomater – altså bare til en grøn salat 🙂
15-20 cherrytomater
2 dl skyr/cremefraiche
1 spsk mælk
Frisk mynte og purløg
Salt, olie, peber, hvidløgspulver
Is
2 dl fløde
2 spsk cremefraiche/skyr
3 spsk likør – alternativt romessens eller andet spiritus
0.5 stang vanille
2 dl kokosmel

Et par timer før:
Pisk fløden let stiv. Tilsæt cremefraiche, korn fra vanillestangen og spiritus. Pisk til det hele er stift, smid i en box til fryseren og lad fryse et par timer….

IMG_2700

Gør grillen klar og kullene ligeså..

Halvér cherrytomaterne og anret dem i et alufad med lidt olie i bunden. Hæld en anelse olie over også og drys med salt, peber og hvidløgspulver – alternativt pressede fed hvidløg.

Læg kullene fordelt i hele grillen, så det bliver direkte varme.

Stil tomaterne på grillen – de skal have ca 20 minutter eller til du synes de er færdige 🙂

Lav imens dippen.
Rør cremefraiche/skyr sammen med finthakket purløg og persille, mælk og salt + peber efter smag… Stil på køl indtil servering.

Lav din grønne salat.

Knæk bunden af aspargsne og smid dem på grillen, når der er 10 minutter tilbage af tomat-tiden 😉 Vend dem godt undervejs – de brænder ret nemt på…

Afpuds bøfferne/kødet og steg det på grillen…

foto 2(17)

Smukt syn!

foto 3(8)

Tomater bliver SÅ meget mere smagfulde af at komme på grill!

foto 4(3)

Voila! Lækker grillmad 🙂

Tag isen ud af fryseren ca 15-20 minutter før servering..

Rist imens kokosmelet på panden ved høj varme. Serveres rygende varmt til den iskolde is 🙂

foto 5

Ha’ en dejlig sommer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidkåls-spinat......